Dít is waarom jij ook een 3D ontwerp wil!

Wil jij gaan verbouwen of verhuizen?

Maar heb jij geen idee hoe je jouw huis tot een warme, samenhangende en vooral persoonlijke ruimte kunt maken? Dan kan ik jou helpen!

Hoe weet je nou of de ideeën voor jouw interieur écht gaan werken? Door het alvast te bekijken, toch? Dit kan met een 3D tekening. In deze tekening wordt alles in de ruimte op schaal getekend, maar daar blijft het niet bij. Ook worden de (muur)kleuren, meubels, accessoires en in de tekening geplaatst.

De realisatie van een 3D ontwerp.

Waarom wil jij ook een 3D ontwerp?

  • Alle details van jouw interieur worden getekend, zodat jij precies kunt zien hoe het kan worden. Je ziet hoe de nieuwe bank bij de kast van oma past. Je ziet hoe de kleurvlakken op de muur een ruimtelijk effect geven in de ruimte.

  • Het mooie van een 3D tekening is, dat de tekening gemaakt wordt voor jouw huis. Helemaal aansluitend bij het ontwerp, precies passend in jouw huis.

  • Het maakt het doorhakken van de knopen wat betreft meubels, kleuren, vloeren en al dat andere leuks een stuk makkelijker.

  • En over gemak gesproken: Als jij werk laat uitbesteden, dan laat jij de plannen zien aan de mensen die het werk zullen uitvoeren! Zij kunnen aan de hand van de 3D tekeningen aan de slag. Heerlijk toch?

  • Door de 3D tekening weet je precies wat je te wachten staat, wat voor de meeste mensen zorgt voor meer rust én meer voorpret. En dat is toch waar je naar opzoek bent als je gaat verbouwen of verhuizen?!

Maar lijkt de 3D tekening dan ook echt op hoe het gaat worden?

Ik hoor het je haast denken! En dat is heel begrijpelijk, daarom zijn hier voorbeelden toegevoegd van verschillende 3D tekeningen en interieurs. Dit zijn voorbeelden van al uitgevoerde projecten van Merel in Huis. Kijk je mee?

Vorige
Vorige

Werkwijze Advies aan Huis

Volgende
Volgende

Het geheim voor jouw perfecte interieur!