Het geheim voor jouw perfecte interieur!

Een thuis waar jij in je kracht staat, waar jij kunt opladen, uitrusten, maar ook kunt knallen. Dat is de droom toch? Maar hoe creëer je die woning?

Al die mooie interieuraccounts op Insta, of al die prachtige foto’s op Pinterest kunnen bergen aan inspiratie bieden. Dat ene behang dat keer op keer verschijnt, of die ene lamp. Prachtig, absoluut! Maar past het bij jou? Word jij er gelukkig van als het jouw omgeving is, of waardeer je de schoonheid bij anderen?

Als jij de simpliciteit en rust van Japandi waardeert, maar 3 kinderen met veel speelgoed hebt… Hoe goed past een open kast dan in jouw situatie? Je zult je waarschijnlijk vrij snel ergeren aan het gebrek aan opbergruimte, dat resulteert in onrust. Maar wacht, je wilde toch rust en simpliciteit in jouw interieur? Dit voorbeeld spreekt boekdelen: niet alle trends zijn passend en geven jou wat je nodig hebt. Maar gelukkig zijn er voor iedere situatie passende oplossingen te bedenken!

Wil je mijn geheim weten voor een perfect passend interieur?! Lees dan door…

Wat ik als interieurontwerper belangrijk vind aan iedere woning, is dat het past bij de bewoners. Waar word jij gelukkig van? Wat geeft jou een veilig en vertrouwd gevoel? Welke kleuren of materialen geven jou kracht en energie? Waar kun jij van opladen? Waar raak jij van in extase? Zijn dat planten, bepaalde kleuren, een opgeruimd huis, kijken naar jouw prachtige schelpen collectie, of krijg je dat gevoel als je dansend kunt bewegen door de woonkamer?

In mijn huis zijn het de kleuren en materialen die mij een krachtig en fijn gevoel geven. Ik hou van de warme terra tinten die anders kleuren door de zon. De warmte, de rust, natuurlijke materialen en de gebalanceerde sfeer laden mij op.

Deze kleuren zijn ook terug te vinden in mijn kledingkast. Misschien kunnen jouw favoriete kledingstukken ook wel iets verraden over jouw interieur wens.

Dus, wat is hét geheim?! Let op de volgende punten bij het inrichten van jouw huis.

  • Laat de trends los. Volg jouw persoonlijke innerlijke stem!

  • Bedenk wat jouw ideale situatie is.

  • Denk goed na over welke dingen jou een geluksgevoel geven en probeer deze te integreren in jouw interieur.

  • Kies kleuren en materialen die jou kracht en rust bieden.

Wat is er voor jou nodig om tot rust te komen én volledig in jouw kracht te staan?

Dit zal de basis vormen voor jouw nieuwe interieur!
En dat is voor iedereen net een tikkeltje anders.

Vind je het lastig om jouw woongeluk te definiëren of te realiseren?

Vorige
Vorige

Dít is waarom jij ook een 3D ontwerp wil!

Volgende
Volgende

Werkwijze Interieurontwerp