Werkwijze Advies aan Huis

De keuze om een interieurontwerper in te huren om je te ondersteunen in je verbouwing een behoorlijke stap is. Daarom vind ik het belangrijk om je bij voorbaat te laten weten wat je precies kunt gaan verwachten als wij samen aan de slag gaan.

De basis van mijn werk is zorgen dat jij zo zorgeloos mogelijk het traject van je verbouwing in kan. Of het hand in hand gaat met een verhuizing of je je huidige thuis een make-over geeft, grote veranderingen kunnen behoorlijk wat onrust teweeg brengen. Om die frictie zo veel mogelijk te beperken leg ik je van tevoren uit hoe alles precies in z’n werk gaat.

Advies aan Huis

Kennismaking
We beginnen met een telefonisch, vrijblijvend kennismakingsgesprek. We leren elkaar kennen en bekijken heel eerlijk of er een klik is, want dat is van enorm belang in dit persoonlijke traject. Ik stuur je een offerte toe, ben je akkoord? Dan gaan we aan de slag, we plannen een afspraak in voor het Advies aan Huis. Mocht dit niet mogelijk zijn in het huis, (omdat je bijvoorbeeld nog geen sleutels hebt) dan kan dit ook online.

Intake

Voor ik bij jou langskom, stuur ik jou een vragenlijst toe. Door deze vragen te beantwoorden krijg jij een duidelijk beeld van wat de woonvraag is en ik een beter beeld van wie jij bent en wat jij zoekt. Een week voordat ik bij jou langskom, ontvang ik deze vragenlijst graag terug. Zo heb ik genoeg tijd om alle stalen te zoeken die ik graag aan jou wil laten zien.

Advies aan Huis

Ik kom twee uur lang bij jou thuis. We zullen beginnen bij het bespreken van de vragenlijst en de doelen voor het gesprek stellen. Daarna gaan we aan de slag. Geheel naar jouw wensen en vragen richten we deze twee uur in. Of dat we nu materialen en kleuren bij elkaar zoeken, of we een heel nieuw indelingsplan maken, alles kan!

Afronding

Nadat ik op adviesgesprek ben geweest, werk ik de afgesproken onderdelen uit. Zo heb jij de belangrijkste tips op een rijtje. Denk bijvoorbeeld aan materialen, kleuren of een schets van de mogelijke indelingen.
Als jij dit ontvangen hebt, ben je klaar om zelf aan de slag te gaan!



Vorige
Vorige

DIY- Oude kast verven

Volgende
Volgende

Dít is waarom jij ook een 3D ontwerp wil!