Welke Diensten Bied Ik Aan?

Om jou een beter beeld te geven van de pakketten die ik aan bied, leg ik hier uit wat de onderdelen inhouden. Zo kun jij, met mijn hulp, een juiste keuze maken over het pakket wat je wil aanschaffen.

3D Pakket

Bij ieder 3D pakket zijn de 3D uitwerkingen van jouw woning het belangrijkste! Hier zie je precies hoe de ruimte eruit zal gaan zien.

Bij ieder pakket krijg je een moodboard om de sfeer goed weer te geven, een kleuren- en materialenplan (bijvoorbeeld voor de vloer, wandafwerking, gordijnen, etc.).

Ook krijg je verschillende mogelijke plattegronden van de ruimte. Na de tussentijdse afspraak kies je jouw favoriete indeling voor de ruimte.

Daarna zal ik het ontwerp gaan uitwerken in 3D en het hele plan compleet gaan maken! Dat geeft jou een sfeervolle en duidelijke indicatie van het eindresultaat. Afhankelijk van welk 3D pakket je kiest, kun je zelf nog aan de slag of hoef je alleen dingen nog te kopen! Je kiest zelf hoeveel werk je zelf nog wil hebben.

Verlichtingsplan

Verlichting is een van de belangrijkste onderdelen van een goed interieur. Met een hanglampje of een spotje ben je er nog niet. Wist je dat er verschillende soorten verlichting zijn, dat de kleur van de lichtbron en de armatuur erg belangrijk zijn voor de sfeer in huis?

Een van de meest gehoorde ergernissen is slechte verlichting in huis. Heel erg belangrijk dat je hier goed over nadenkt voordat je gaat inrichten, maar je moet op erg veel punten letten. Het is dan ook niet voor niets dat ik een verlichtingsplan aanbied.

Ik kijk naar jouw ideale indeling, jouw levensstijl: lees je ‘s avonds graag een boek, of ben je erg vroeg wakker, houd je van spelletjes spelen of moet er sfeer verlichting komen voor ‘s avonds als er een wijntje gedronken wordt?

Ik maak een plan op basis van wat er mogelijk is, want niet in ieder huis kunnen spotjes geplaatst worden en niet iedereen houdt van wandlampen. Ik reken precies uit wat er nodig is, om een fijne en leefbare ruimte te creëren. De armaturen passen precies in jouw woonstijl.

Meubelplan

Welke meubels kun jij meenemen naar je nieuwe huis? Hoe kun je jouw oude meubels combineren met nieuwe stukken? Of wil je juist ‘nieuwe’ oude stukken?

Meubelstukken in de verkeerde maat zorgen voor een onprettig gevoel in de ruimte. Verhoudingen en maten zijn zo ontzettend belangrijk voor het grote geheel.

Jij geeft aan wat jouw wensen zijn, ik ga de juiste meubels voor de ruimte vinden. Bijvoorbeeld de perfecte bank in goede maat, met de juiste stof. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen is bestellen!

Kooplijst

Er komt zo ontzettend veel kijken bij verhuizen, verbouwen en herinrichten. Hoe lekker is het om een kooplijst te hebben, alle spullen die jij nodig hebt voor de inrichting van jouw huis in 1 klik bij de hand.
Je krijgt een link naar de site waar ik jouw meubel/accessoire of artikel gevonden heb. Eén klik op de knop verwijderd van de meeste spullen voor jouw huis.
Als er geen directe link beschikbaar is, vertel ik je precies wat je moet kopen en waar je dit kunt vinden!

Waarom zelf op zoek gaan, als ik het al voor je gevonden heb?

Decoratieplan

Jouw eigen spullen gaan het huis afmaken. Die ene foto, een mooie vaas die je gevonden hebt op een marktje.. Dit geeft persoonlijkheid in jouw interieur. Maar dit kan het ook erg onsamenhangend maken, daarom denk met je mee.

Hoe kun je je schelpencollectie combineren met mooie nieuwe accessoires? Hoe maak je dat plankje boven de bank nou echt een eyecatcher? Het gaat allemaal om details, ik laat jou zien hoe de details zorgen voor het totaalplaatje van jouw persoonlijke interieur.

Ik help jou graag!

Heb je alsnog vragen over welk pakket het juiste is voor jou, neem dan contact met mij op!

Vorige
Vorige

Verf - maar dan anders

Volgende
Volgende

Verkoopstyling Tips: Verkoop Je Huis Sneller voor Meer