Werkwijze Cadeaubon

Wil jij een origineel cadeau geven? Dan is de Merel in Huis cadeaubon een fantastisch idee!

De cadeaubon kun je geven als housewarmingscadeau. Of wanneer je weet dat iemand een nieuw huis heeft gekocht/gehuurd.

Wanneer je weet dat iemand graag zijn huis wil veranderen, maar niet weet hoe.

Dit cadeau is ook heel geschikt als bedankje! Fun fact: Voor een van mijn projecten gaf een vrouw haar moeder een interieuradvies cadeau, als bedankje voor het oppassen op haar kinderen. Ze vond het een fantastisch cadeau, zó origineel!

Ook voor de feestdagen is dit een heel passend en origineel cadeau!

Hoe het werkt

Wanneer jij een cadeaubon ontvangt:

Als jij de gelukkige ontvanger van een cadeaubon bent, dan kun je contact opnemen met mij. Samen gaan we dan kijken welke dienst er het beste bij jouw wensen past. Wellicht wil je Advies aan Huis om zelf snel aan de slag te kunnen, of wil je liever helemaal ontzorgd worden met een van de 3D pakketten.

De bon is 2 jaar geldig vanaf het moment dat de bon gekocht is. De datum staat op de bon geschreven. Binnen deze tijd kun je een afspraak maken met Merel in Huis.
De bon is niet inwisselbaar voor geld. De waarde wordt van de totaalprijs van de gekozen dienst afgetrokken.

Wanneer jij een cadeaubon geeft:

Als jij contact opneemt met mij, bespreken we welke bedrag je graag wil geven.

Daarnaast kun je kiezen uit een digitale versie of een cadeauverpakking. Een digitale cadeaubon wordt via de mail naar jou toegestuurd. De cadeauverpakking bevat een klein cadeautje voor de ontvanger en is feestelijk verpakt. Je kunt kiezen of je dit direct naar de ontvanger wil versturen of eerst zelf wil ontvangen. De cadeauverpakking kost 5 euro meer dan de waarde die jij geeft, daarnaast zullen er verzendkosten gerekend worden. Een écht cadeautje om te krijgen dus!



Vorige
Vorige

Lichtinval en kleuren

Volgende
Volgende

Tips - Badkamer make-over